algemene voorwaarden
© Hara Coaching & Counselling
made by Art2Start
  • Facebook Page: 181642535266253
  • Linked In: in/haracoaching
  • Twitter: haracoaching

Wie ben ik?

Mijn naam is Melanie Broekhuis en ik ben geboren op 24 April.
Gescheiden en moeder van een dochter en een zoon.
Na mijn scheiding ben ik in het commerciële wereldje gerold, en heb dit jarenlang met plezier gedaan. Ondertussen ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar wat mensen drijft, waarom doen we wat we doen?! Na een poosje zoeken ben ik in 2007 begonnen met een 4-jarige opleiding aan de Academie Integrale Menswetenschappen (SPSO) te Utrecht. Na zelf binnenste buiten te zijn gekeerd en vervolgens alles weer op de rit gekregen te hebben en veel ervaring te hebben op gedaan in werk en privé omgeving met verschillende soorten counsellings gesprekken, en na 5 jaar maakte ik mijn droom waar, een eigen coaching praktijk.

Ik werk vooral intuïtief, praktisch, verdiepend, en resultaatgericht.
De mensen die ik begeleid zijn veelal diegene die de druk van buitenaf moe zijn/ of niet meer aankunnen en van binnenuit willen leven. Ik ondersteun het in beweging brengen van vastgelopen processen, persoonlijke ontwikkeling en het herstellen van verbinding tussen mensen onderling.

Ik werk met verschillende methodes en technieken, doch voornamelijk via gesprekken. Ik heb een nuchtere inslag, maar heb mede door mijn opleiding het belang van enkele alternatieve methodes ingezien. Vandaar dat ik af en toe ook met creatieve methodes werk.
Ik werk vanuit het principe van gelijkwaardigheid. Het gaat erom dat jij je prettig voelt en dat we samen kijken wat jou kan helpen om je te uiten en meer over jezelf te ontdekken. Vervolgens ga je zelf, met een beetje ondersteuning van mij, een plan maken om met jouw klachten om te gaan en jouw kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten.

Ik kan vanuit ervaring en mijn opleiding verschillende methoden en technieken aanbieden. Ik denk hierbij o.a. aan:

  • Verschillende manieren om in een gesprek een verandering op gang te brengen.
  • Met behulp van visualisaties en geleide meditaties (aan de hand van mentale beelden) blokkades opruimen.
  • Ontspanningstechnieken.
  • Creatieve counselling zoals droom analyse, muziek, tekenen en schilderen.