algemene voorwaarden
© Hara Coaching & Counselling
made by Art2Start
  • Facebook Page: 181642535266253
  • Linked In: in/haracoaching
  • Twitter: haracoaching

Referenties

Verliesverwerking

Eigenlijk was ik op zoek naar "iets" of iemand om het plotselinge verlies van mijn moeder te kunnen verwerken.
 
Achteraf gezien zat het "iets" allang in mij, maar vond daardoor wel iemand. Hara coaching (Melanie Broekhuis). Thuis "verspreek" ik mij soms & zeg spontaan: "Hara couching" (couch = bank). Want daar op de bank vond ik mijzelf 'n beetje bij beetje terug met de hulp van Melanie. Haar werkwijze klikte meteen!
 
Na mijn moeders overlijden, heb ik zeker 1 jaar lang als 'n "kip zonder kop" rond gelopen met alleen maar verdriet & letterlijk lichamelijke pijn. Altijd maar ziek.
 
Zelf dacht ik, dat mijn taartenhobby het verdriet zou afnemen & de pijn verzachten. Maar 155 taarten binnen 1 jaar, als hobby, gaf duidelijk aan, dat dat ook niet helemaal oké was. Ik was continue bezig voor anderen (net als mijn moeder). Gevraagd & ongevraagd (net als mijn moeder). Geschikt of ongeschikt (net als mijn moeder). Kortom: Ik was mijzelf niet meer! Teveel met anderen bezig (in gedachten, net als mijn moeder).
 
Naarmate de tijd verstreek, werd het mij steeds meer & meer duidelijk, dat ik eigenlijk niet op zoek was naar rouwverwerking, maar op zoek naar mijzelf. Bewustwording. Tijdens een sessie kreeg ik plotseling 'luid & duidelijk' de bevestiging.
 
De visualisatiesessies, die Melanie mij hiervoor gaf (en nog geeft), heeft er ook voor gezorgd, dat de rust & de nodige goede energie weer in mijn lichaam terug keerde, zodat ik alles weer goed op de rit kreeg. Ook hebben deze sessies er voor gezorgd, dat ik uiteindelijk weer voor mijzelf ben gaan denken. En daardoor ook meer naar mijn gevoel ben gaan luisteren.
 
Voor mijn gevoel heeft Melanie hier veel aan bijgedragen. Dankzij haar manier van werken & professionele betrokkenheid, voelt alles goed & heel vertrouwd aan. Dat laatste is mijn inziens heel belangrijk!
 
Hiervoor mijn superdank aan Melanie!

 

X van Sus

 

Het 4-Span

 

referentie

 

Ik ben Melanie tegengekomen op een moment dat het écht nodig was om inzicht in mijn denken en doen te krijgen. Ik was met van alles bezig, en “vloog” elke dag alle kanten op. Alhoewel ik het woord Focus al heel lang in mijn vocabulaire had, bleek het er bij mij volledig aan te ontbreken. Melanie heeft mij heel duidelijk laten inzien dat Nee zeggen tegen mensen, niets afdoet aan  vriendschappen en respect.

Het grootste cadeau wat Melanie me gegeven heeft tijdens de sessies, is dat ze vond dat ik ongelofelijk veel synchronisatie in mijn leven heb; Ik wist niet wat het betekende, ze vertelde dat als je iets nodig hebt in het leven, in welke vorm dan ook,  het zich aandient, als je er open voor staat; Synchronisatie is iets waar je niet naar op zoek moet gaan. Het komt naar je toe! Sindsdien zie ik het ook en ben ik dubbel dankbaar. Het maakt mij een stuk rustiger en geeft me vertrouwen dat “het” wel goed komt!

Dank je wel Melanie, om mij inzicht in mijzelf te geven zonder mij voor te gaan en te zeggen hoe het moet, maar het is een goed gevoel om uiteindelijk “zelf”  de oplossing te vinden!